2. dan – Erasmus+K2

TOREK, 21.3.2017

Tako kot včeraj, smo tudi današnji dan začeli v predavalnici. Najprej se je vsak izmed turških učencev na kratko predstavil, potem pa smo si ogledali še kratek film o njihovi šoli. Prav tako so svojo državo predstavili učenci iz Italije. Nadaljevali smo v računalniški učilnici, kjer so učenci v mešanih skupinah izdelovali plakate. Kasneje smo se prestavili na šolsko igrišče. Tudi danes smo se igrali različne igre, le da so te tokrat izhajale iz Turčije in Italije.

Popoldne smo se odpravili na izlet po Škofji Loki. Hodili smo po mestu in se ustavljali pri različnih znamenitostih. Za govor je bilo zopet poskrbljeno s strani naših učencev. Ob koncu smo si privoščili še sladoled pri Homanu. Obiskovalci so nato odšli na Loški grad, kjer so na kratko spoznali zgodovino Škofje Loke, si ogledali grajske sobane in Škoparjevo hišo ter dvignili dvižni most. Program se je zaključil ob približno 16. uri.

Erazmus, the 21st of March 2017

We started the day just like yesterday, with presentations. Students from Turkey and Italy had a chance to tell us more about themselves and their countries. After snack break they showed us their traditional games. They also made some interesting posters in the computer classroom.

At around 1.30 pm we started the tour of Škofja Loka. Our students presented the sights and led the foreign students to the castle. A guide took the foreign students around the castle.

Zapisali: Zare Kejžar in Nuša Rajniš, 8. c

(Skupno 101 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost