Šolski sklad OŠ Škofja Loka-Mesto

V šolskem letu 2002/2003 je bil na šoli ustanovljen ŠOLSKI SKLAD, iz katerega se lahko financirajo nadstandardne dejavnosti šole ter različne dejavnosti učencem, ki izhajajo iz družin z nizkimi mesečnimi dohodki.

Šolski sklad se polni iz donacij, ki jih s pomočjo staršev naših učencev v šolski sklad namenijo razni donatorji in iz prispevka staršev – največ se jih zbere ob organizaciji bazarja, dobrodelnega teka in dobrodelnega koncerta.

Šolski sklad upravlja Upravni odbor šolskega sklada OŠ Škofja Loka-Mesto v katerem so trije predstavniki strokovnih delavcev zavoda in štirje predstavniki staršev v svetu staršev. Upravni odbor šolskega sklada je dne 14. 4. 2022 sprejel Pravila šolskega sklada OŠ Škofja Loka-Mesto

Starši za sredstva iz šolskega sklada zaprosite preko Vloga za sofinanciranje iz šolskega sklada Vlogo nato pregleda komisija upravnega odbora šolskega sklada in v skladu s Pravili šolskega sklada odloči o višini pomoči.

 

Starši in donatorji lahko kadarkoli prispevate v šolski sklad OŠ Škofja Loka-Mesto na številko SI56 0132 2603 0682 758. Pod namen plačila zapišite PRISPEVEK V ŠOLSKI SKLAD.

Zahvaljujemo se vam za vaš morebitni prispevek v šolski sklad. Hvala!

 

Špela Stržinar, predsednica Upravnega odbora šolskega sklada

PRILOGE:

(Skupno 1.759 obiskov, današnjih obiskov 1)
Dostopnost